Avoinna tänään: 07:30–20:30

Hippa ja Polte laajentaa Likeen

Ilolla voimme ilmoittaa, että Hippa ja Polte laajentaa Länsi-Tampereelle ja avaa ovensa Liken -1. kerroksessa loppukesällä 2021.

”Lielahti on pitkään ollut laajenemisen tavoitteenamme. Kasvava alue lukuisine mahdollisuuksineen houkuttelee ja olemassa olevien tilojemme suhteen Lielahti on sopivan matkan päässä. Perheliikuntakeskus Hipan liikuntasynttäriasiakkaat ovat paljon kyselleet, että koska Hippa laajentaa Länsi-Tampereelle. Nyt se sitten tapahtuu!” riemuitsee toimitusjohtaja Marika Hillberg. Poltteelta Lielahteen tuomme valmennustunnit kuten cross training sekä voima ja vaikka salista ei yhtä iso tule kuin Nekala, niin pystymme palvelemaan erittäin laadukkaalla ja hyvin suunnitellulla valmennuskalenterilla. Tämä on vähän sellainen ”laatu korvaa määrän”, Marika Hillberg tuumailee.

Perheliikuntakeskus Hippa

Hippa on koko perheen liikuntakeskus. Lasten ohjattuja tunteja on lukuisilla teemoilla parkourista sirkukseen tempputunteja unohtamatta.

Tarjontaan kuuluu niin ryhmäliikunta- ja senioritunteja, kuin myös kuntosali, jossa on vapaapainoalue ja pakkalaitteet.  Voit tutustua Hippaan osoitteesta: www.hippa.fi

Liikuntakeskus Polte

Polte on ainutlaatuinen yhdistelmä asiantuntevaa valmennusta ja monipuolisia tiloja. Nekalassa sijaitsevassa salissa on 2600 neliötä. Poltteelta löytyy oma alueensa toiminnalliselle harjoittelulle, painonnostolle, kestävyysharjoittelulle ja perinteiselle kuntosalitreenille. Myös tatami ja 55-metrinen juoksusuora ovat käytössä. Poltteen vahvuus on ammattitaitoisissa valmentajissa ja monipuolisessa tuntitarjonnassa. Poltteeseen voit tutustua: www.poltesali.fi

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Katso Kauppakeskus Liken rekisteriseloste.