Avoinna tänään: 07:30–20

Joulun avaus Likellä la 21.11.

Likessä vietetään joulun avausta lauantaina 21.11. Luvassa on jouluista tunnelmaa niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin -1. kerroksessa.

  • Klo 11 alkaen Kokkipoika tarjoilee joulupuuroa pääovien luona niin kauan kuin puuroa riittää.
  • Joulupukki ja muori saapuvat Likeen kello 12 tervehtimään lapsukaisia. Myös tonttu on mukana menossa! Heitä voi tulla moikkaamaan klo 16 asti. Voit myös kirjoittaa kirjeen ja lahjatoivelistan Korvatunturille.
  • Tunnelmaa luomassa on myös muusikko Janely (klo 11 alkaen) sekä musiikkiryhmä Hiltton Group (klo 14 alkaen) sekä juontaja Jasmine Pajari.
  • Liken liikkeistä löydät joululahjoja joka lähtöön. Voit viedä lahjat paketoitavaksi Taursun räpyläuimareiden paketointipisteelle klo 11-17 välillä.
  • Pelastusarmeijan joulupataan voit tuoda sekä raha – että tavaralahjoituksia.

Tarjouksiin voit tutustua kuvastomme kautta alla. Mikäli kuvasto ei näy, voit tutustua siihen myös täältä täältä >>.

Psst. kuvaston tonttu on kadottanut lakkinsa. Löydä kadonnut tontunlakki kuvastosta ja voit voittaa 50 euron lahjakortin valitsemaasi Liken liikkeeseen! Osallistua voit Facebookissa tai tuomalla kuvastosta leikatun kupongin Likeen la 21.11.

Jotta asiointi on turvallista kaikille, muistathan hyvän käsihygienian, tulla Likeen vain terveenä ja säilyttää turvavälin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Pidetään toisistamme huolta!

Tervetuloa!

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Lielahtikeskuksen rekisteriseloste.