Avoinna tänään: 07:30–20:30

Likellä oli ennätysvuosi 2022

Like teki vuonna 2022 kaikkien aikojen ennätyksensä sekä myynnissä että kävijämäärässä

Kauppakeskus Liken vuoden 2022 kokonaiskävijämäärä oli 1,5 miljoonaa kävijää, joka on 19 prosenttia enemmän verrattuna vuoden 2021 määrään. Vuoden 2022 kokonaismyynti puolestaan oli 15,2 miljoonaa euroa, joka  edelliseen vuoteen verrattuna on lähes huimat 25 prosenttia enemmän. Erityisen mainittavat lukemista tekee se, että kauppakeskus Like ylitti näillä kaikki aiemmat myynti- ja kävijäennätyksensä.

”Like ylitti jo vuonna 2021 koronaa edeltävän vuoden myyntilukemat. Se, että pystyimme nyt tämän edelleen  ja uusillakin tavoilla haastavan vuoden 2022 aikana tekemään kaikkien aikojen ennätyksen sekä myynnin, että kävijöiden osalta, on kerrassaan loistavaa. Kauppakeskus haluaakin lämpimästi kiittää kaikkia asiakkaitaan tästä saavutuksesta” kiittää Liken kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka.

Vuoden 2022 aikana Liken tarjonta kasvoi, kun kotimainen terveys & luontaistuotekauppa BioPro avasi myymälänsä -1. kerroksessa ja verkkokauppa Liukuovitukku.fi avasi showroomin 1. kerrokseen.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Katso Kauppakeskus Liken rekisteriseloste.