Avoinna tänään: 08–20:30

Oletko sinä uusi kiinteistöpäällikkömme?

Tule vastaamaan Kauppakeskus Liken ylläpidon kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja varmistamaan kauppakeskuskiinteistön laadukas toiminta.

Etsimme nyt aikaansaavaa ja ongelmanratkaisukykyistä KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Kauppakeskus Liken ja Hämeenlinnassa sijaitsevan suuremman kiinteistön ylläpidon kokonaisvaltaisesta johtamisesta, vuokralaistyytyväisyydestä sekä erilaisten toimitilaratkaisujen organisoinnista ja tilamuutosten projektijohtamisesta. Sinulla on vastuullasi varmistaa kauppakeskuskiinteistöjen laadukas toiminta ja ylläpidon taloudellinen suunnittelu sekä tunnuslukujen raportointi. Johdat yhteistyökumppaneita (siivous-, huolto,- ja turvallisuuspalvelut) ja huolehdit että palvelulupaukset täyttyvät sovitusti. Teet tiivistä yhteistyötä kauppakeskuspäällikön, kiinteistön omistajan ja vuokralaisten kanssa. Sinulla on kaksi työpistettä; toinen Likessä ja toinen Hämeenlinnassa. Pääpaino fyysisellä läsnäololla on Hämeenlinnassa, mutta työskentelet viikoittain myös Likessä. Lisäksi organisaation yhteisiä tilaisuuksia tai asiakastapaamisia järjestetään silloin tällöin Helsingissä.

Annamme sinulle paitsi runsaasti vastuuta, myös vapauksia. Saat mahdollisuuden toteuttaa työtäsi annettujen raamien sisällä parhaaksi katsomallasi tavalla, koska luotamme asiantuntijuuteesi ja osaamiseesi. Haluamme, että olet ylpeä työstäsi sekä kiinteistöistä, ja se saa sinut ylittämään itsesi yhä uudelleen.

Tehtävä edellyttää hyviä viestintätaitoja ja kykyä kommunikoida eri tahojen kanssa erilaisissa tilanteissa, sekä projektien johtamisen taitoja. Sinulla on soveltuva koulutus, joka on osaltaan edesauttanut kasvamistasi kiinteistöalan syvälliseksi osaajaksi sekä vankka työn kautta tullut ammatillinen osaaminen. Olet järjestelmällinen sekä tottunut Excelin ja Microsoft Officen käyttäjä. Erityisesti arvostamme kokemusta vaativien asiakkaiden palvelemisesta sekä suurten kohteiden kokonaisvaltaisesta ja menestyksekkäästä johtamisesta sekä projektijohtamisesta. Sinulla on kyky nähdä kokonaisuus, kehityskohteet ja taito myydä ajatuksesi kehitysprojekteista sekä niiden hyödyistä eteenpäin asiakkaille. Työssäsi tarvitset myös englanninkielen taitoa, koska teemme päivittäin yhteistyötä kansainvälisten asiakkaidemme sekä kollegoidemme kanssa.

Lue lisää ja jätä hakemus tämän linkin kautta 19.6. mennessä >>

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Katso Kauppakeskus Liken rekisteriseloste.