Avoinna tänään: 08–20:30

Info

Yhteystiedot Parkkihalli Aukiolo

Syö, shoppaile ja viihdy

Kauppakeskus Likessä on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä. Keskuksesta löydät myös kattavat palvelut: kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, hammashoitola ja ikäihmisten päiväkeskus sekä liikuntakeskus, lääkäriasema, kahvilat ja ravintolat.

Kauppakeskus sijaitsee Lielahdessa Prisman vieressä ja sinne on helppo tulla autolla, bussilla, pyörällä tai kävellen. Ulkoa ja pysäköintihallista löydät runsaasti ilmaista parkkitilaa. Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!


Liken palvelut

Info-taulut

Info-tauluista löydät Liken pohjakartan, liikkeiden tarjokset ja tietoa ajankohtaisista asioista. Info-taulut sijaitsevat -1. ja 1. kerroksessa.

Leikkitilat

-1. kerroksesta löytyy liukumäki perheen pienimmille.

Tenavatila jäi kevään lopulla 2021 muutostöiden alle ja etsintä uudelle tilalle on parhaillaan käynnissä.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita kauppakeskuksen yleisiin tiloihin. Tarkastathan liikkeiltä erikseen ovatko lemmikit sallittuja liiketiloissa.

Otto-automaatti ja TalletusOtto

Otto-automaatin löydät 1. kerroksesta ravintola Hua Dun asiakastilaa vastapäätä. TalletusOtto-automaatti löytyy Lielahdenkadun puoleisen sisäänkäynnin luota.

Postin automaatti

Tilaa pakettisi helposti Likelle! Postin automaatin löydät 1. kerroksesta. Automaatilla voit noutaa verkko-ostoksesi ja lähettää paketteja.

Sovitustila

Liken 1. kerroksesta löytyy sovitustila, jossa voit sovittaa pakettiautomaattin tilaamiasi tuotteita. Sovitustila on auki kauppakeskuksen aukiolojen mukaisesti.


Helppo tykätä

Like on kauppakeskus ja palveluiden keskittymä, jossa julkiset sekä kaupalliset palvelut nivoutuvat yhteen saman katon alla.

Like onkin paljon enemmän kuin kauppakeskus. Like on luotettava naapuri, jossa hoidetaan arjen asiat vaivattomasti. Saman katon alta löytyvät kaikki aina erikoisliikkeistä Tampereen kaupungin julkisiin palveluihin. Likeen on helppo pistäytyä asioimaan, olipa se kotimatkasi varrella tai naapurissasi.

Kauppakeskus Liken norsutunnus on lähtöisin rakennuksen elefantinomaisesta muodosta ja Liken asiakkaat tunnistavat Liken nykyään juurikin norsutunnuksesta.

Kauppakeskus Like on keskeisellä paikalla Lielahdessa palvellakseen lähiasukkaita ja myös kauempaa tulevia asiakkaita.

Kauppakeskus Like – helppo tykätä.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Katso Kauppakeskus Liken rekisteriseloste.