Avoinna tänään: 07:30–20:30

Saapuminen ja pysäköinti

Saapuminen

Kauppakeskus Like sijaitsee Lielahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kauppakeskuksen vieressä sijaisee Prisma, johon on kulkuyhteys sisäkautta. Pääsisäänkäynti kauppakeskukseen löytyy Prisman pihatasolta, muut sisäänkäynnit Lielahdenkadulta ja Antti Possin kujalta.

Kauppakeskus Liken osoite on Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere (sijainti Google kartalla).


Autolla

Kauppakeskus Likeen on helppo tulla autolla. Autopaikkoja löytyy ulkoa, sisäänkäyntien vierestä tai pysäköintihallista, joka yhdistyy Prisman pysäköintihalliin. Kauppakeskus Likessä voi pysäköidä ilmaiseksi kolmen tunnin ajan parkkikiekkoa käyttämällä.


Pysäköinti

Kauppakeskus Likellä on yhdessä Prisman pysäköintipaikkojen kanssa yli 1200 ilmaista kolmen tunnin parkkipaikkaa. Prisman läheisyydessä ja Antti Possin kujalla on pihapaikkoja. Turvesuonkadulta tai Antti Possin kujalta pääsee ajamaan kauppakeskus Liken pysäköintihalliin, josta on myös läpikulku Prisman parkkihalliin.

Liken pysäköintihallista löytyy myös 4 latauspaikkaa.

Liikkumisesteisen paikkoja löytyy sekä ulkoa Antti Possin kujan puoleiselta pysäköintialueelta, että sisältä Liken pysäköintihallista.

Muistathan parkkikiekon!


Bussilla

Meille pääsee kätevästi myös joukkoliikenteellä/sinisillä busseilla/Nyssen kyydissä. Tampereen seudun joukkoliikenteen reitit, pysäkit ja aikataulut löytyvät osoitteesta http://nysse.fi

Sinulle sopivimman reittiehdotuksen kertoo Repa Reittiopas: http://repa.tampere.fi


Taksilla

Taksiasema sijaitsee Prisman edessä. Kauppakeskus Likeen tullessa taksi voi pysähtyä myös Antti Possin kujan sisäänkäynnin luokse.


Pyörällä tai kävellen

Kevyen liikenteen pääväylät kulkevat kauppakeskus Likeen Lielahdenkatua ja Teivaalantietä. Pyörätelineitä löytyy kaikilta sisäänkäynneiltä.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Katso Kauppakeskus Liken rekisteriseloste.