Avoinna tänään: 07:30–20:30

Kymmenenvuotias Like suunnittelee sisäilmeen uudistusta

Kauppakeskus Like täyttää tänä keväänä 10 vuotta. Synttäreiden kunniaksi on tarkoitus järjestää huhtikuussa juhlat, tietenkin kakku- ja kahvitarjoiluineen. Juhlavuoden kunniaksi on luvassa myös jotain uutta! Kiinteistön omistaja Keva on päättänyt panostaa kauppakeskuksen viihtyvyyteen ja asiakaskokemuksen parantamiseen aloittamalla sisäilmeen muutosprojektin suunnittelun.

”Olemme niin innoissamme tästä! Tarkoituksemme on mm. tuoda nykyisten penkkien tilalle viihtyisämpiä oleskelutiloja ja lisätä opastusta. Tällä hetkellä kartoitamme sopivia kumppaneita projektin suunnitteluun ja toteutukseen. Aikataulullisesti ainakin suunnitelmat pyritään samaan valmiiksi tämän vuoden aikana.” kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka iloitsee.

Likellä myös muita juhlijoita tänä vuonna

Myös Liken yrittäjissä on konkareita, jotka saavuttavat merkkipaaluja tänä vuonna, sillä Hiusvinkki ja Kokkipoika viettävät juhlavuottaan. Hiusvinkki on aloittanut toimintansa Lielahdessa huhtikuussa v. 1984. Yritys täyttää nyt huikeat 40 vuotta. Vuosien saatossa palvelut Hiusvinkissä ovat monipuolistuneet ja näin aiotaan jatkaa myös tulevina vuosina, yrittäjät Kirsi Nurminen ja Päivi Sirkkola kertovat.

Kokkipojan menestystarina on alkanut Lielahdessa v. 2004. Jarno Asusen ja Pertti Nurmen  perustama yritys juhlii siis 20 v -juhlavuottaan. Legendaarinen Kokkipoika on voittanut useita alansa palkintoja mm. Häämessuilla.

Kauppakeskus Liken myynti- ja kävijämäärissä maltillista kasvua

Kauppakeskus Liken vuoden 2023 kokonaiskävijämäärä oli 1,6 miljoonaa kävijää, joka on 2,6 prosenttia enemmän verrattuna vuoden 2022 määrään. Vuoden 2023 kokonaismyynti puolestaan oli 15,5 miljoonaa euroa, joka edelliseen vuoteen verrattuna on 2,2 prosenttia enemmän. Näillä lukemilla kauppakeskus Like ylitti jälleen kaikki aiemmat myynti- ja kävijäennätyksensä.

”Olemme ilahtuneita siitä, että Likessä myynti- ja kävijämäärät ovat koko ajan olleet kasvusuuntaiset. Tämä osoittaa, että paikalliskeskuksille on oma jalansijansa markkinassa.”  Hannukka toteaa.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Katso Kauppakeskus Liken rekisteriseloste.