Avoinna tänään: 07:30–20:30

Lielahden kirjasto

Yhteystiedot

Kirjastossa on hyvien kirja- ja lehtikokoelmien lisäksi laaja tarjonta erilaisia aineistoja kuten elokuvia, musiikkia, tietokone- ja lautapelejä sekä liikuntavälineitä. Kirjasto tarjoaa myös viihtyisiä tiloja koko perheen käyttöön. Musiikkihuoneessa on mahdollisuus soittaa sähköpianoa, -kitaraa ja -rumpuja sekä laulaa.  Konsolipelaajia varten kirjastossa on erillinen pelihuone ja työrauhaa kaipaaville työsoppia sekä hiljainen huone. Kirjastosta voi myös vuokrata kokoontumistiloja tai varata kauppakeskuksen yläaulan näyttelytilaa. Tarkemmat tiedot tiloista ja niiden varaamisesta löytyvät Lielahden kirjaston kotisivuilta.

Kirjasto tarjoaa avointa digitukea ilman ajanvarausta, varattavia digiopastuksia sekä digivinkkauksia. Kirjastossa voi kopioida, tulostaa ja skannata, sekä digitoida tallenteita eri formaateista. Asiakkaiden käytössä on avoin langaton verkko SeutuOpen.

Laajojen palveluaukioloaikojen lisäksi Lielahden kirjastossa on käytössä omatoimiaika, jolloin henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimiaikoina kirjasali laitteineen ja aineistoineen ovat käytettävissä PIKI-kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Lisätietoja Lielahden kirjaston kotisivuilta.

Kartalla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Katso Kauppakeskus Liken rekisteriseloste.